måndag 1 juni 2015

Sommar

Första juni. Det är sommar, tänk det! Den kom smygande i år igen, plötsligt var det grönt överallt och gräset i behov av klippning. Plötsligt blev det shortsväder och vi fick skaffa solglasögon och solhatt åt Filip. Plötsligt blev vagnen väldigt het och jag fick börja fundera ut hur man undviker bastu inne i den. Trots att skolavslutningar och sommarlov inte rör oss så känns det ändå som sommarlov. Vi får ännu vänta lite på semester och lande, men också det kommer emot fortare än vi förstår. Alla veckoslut i juni är bokade för diverse fester eller annat program och vi kan bara se framemot varje sommardag som vi har framför oss.

Filip är tre och en halv månad gammal nu. Han är enligt normkurvorna lite kortare och lite tjockare än genomsnittet. Han visar sådana tecken som somliga tycker att tyder på tänder (dreglar, äter sina händer, är orolig och grinig ibland) men det tycker jag är lite onödigt tidigt. Vi får väl se om det ploppar upp ett par tänder snart eller om det annars bara är kul att försöka få in hela näven i munnen.

Idag är det mulet och blåsigt och inte så mycket sommarväder. Vi passar på att torrträna och prova sommaroutfiten inför helgens och resten av sommarens eskapader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar