tisdag 30 juni 2015

Hej från landet!

Nu kom sommaren äntligen igång på allvar. Vi befinner oss på sommarstället och här har jag tänkt vara resten av sommaren utom en av och an- tur till stan för rådgivning. Vädergubbarna lovar sol och värme så kanske kanske blir det riktigt sommarväder i år trots allt.

Förra veckan hälsade vi på vår gudson och hans familj i Vasa och där stortrivdes Filip i sällskap av andra, lite större småttingar. Han lärde sig att vända sig från rygg till mage så där på riktigt och nu har han fattat hur han tar sig framåt också. Det går sakta och några centimeter i taget, men framåt kommer han. Han har också gett oss lyxen att få sova hela nätter så vi är faktiskt väldigt utvilade för tillfället. Vi tänkte snart börja låta Filip smaka på riktig mat så det går undan på utvecklingsfronten.

Även om det finns internet och diverse elektroniska apparater här så kommer bloggen sannolikt att vara ganska död. Återkommer med korta rapporter men ifall det inte blir av så passar jag på att önska den som läser detta en riktigt skön sommar!

Paus i Yyteri på väg från Vasa till Pargas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar